Reetta

Terveyskaupan takana oleva Reetta Huhtanen on ammatiltaan homeopaatti sekä luontaishoitaja. Reetta on perehtynyt kiinalaiseen lääketieteeseen, vyöhyketerapiaan, aromaterapiaan, shiatsuun, kukka-, ravinto- ja fytoterapiaan, sekä energiahoitoihin.  Lisäksi  Terveyskauppa-alaan liittyviä koulutuksia on kertynyt vuosien saatossa useita. Terveyskaupan pariin Reettan ajoi suuri kiinnostus ihmisiin sekä tiedon ja informaation välittäminen luonnon moninaisista parannusmenetelmistä erilaisiin vaivoihin ja ongelmiin.

Meillä kaikilla on luonnollinen paranemiskyky, jota voimme vahvistaa. Jokainen on ainutlaatuinen ja siksi jokaista on hoidettava yksilöllisesti. On otettava itse vastuuta itsestään, etsittävä tietoa ja oltava avoimia vaihtoehdoille. Omat valinnat ratkaisevat, mihin suuntaan terveytemme kehittyy. Luonnollista paranemiskykyämme voimme vahvistaa huolehtimalla sairauksien ennaltaehkäisystä tukemalla ja vahvistamalla terveyttämme. Elimistön toimintahäiriöille on hyvä tehdä jotakin jo ennen kuin oireet ilmenevät. Ihminen pysyy varmimmin terveenä jos hän pystyy vahvistamaan elimistön omaa vastustuskykyä.

”  Terveys kuuluu asioiden luonnolliseen järjestykseen; se on myönteinen ominaisuus, viisaasti elävän ihmisen syntymäoikeus. Jos ihminen noudattaa elämässään luonnon lainalaisuuksia, hän saa terveen sielun terveessä ruumiissa.”    – Hygieia